mandag 23. februar 2009

Helgen uke 8 - Utgangsstilling

Vi er ikke langt unna å nå målet vårt når det gjelder utgangsstillingen. Ho kommer inn på plass og ned i sitt ved siden av meg. Men utfordringen er fortsatt å unngå stress. Må ta korte økter og helst rett etter at ho har slappet av. Når stressnivået er på det minimale. Blir stressnivået for høyt, piper ho og gjør øvelsen feil. Setter seg gjerne for tidlig slik at ho ikke sitter helt inntil meg. Da må vi avbryte øvelsen med en gang, og prøver en gang til. Gjør ho samme feilen, må vi gå tilbake et hakk. Dvs at ho ikke setter seg, men bruker bakbeina til ho kommer helt inntil meg igjen. Ho skal alltid få to forsøk på samme vanskelighetsgrad før vi går tilbake et hakk.

I morgen (tirsdag) skal Tira på treningsgruppa. Da får vi se hvor langt ho har kommet og om vi har nådd vårt mål. Målet var å komme inntil oss ved help av bakbeina, forbeina skal ikke røre seg men stå på samme sted ved foten til fører og ned i sitt når ho har kommer helt inntil.
Utfordringen i morgen blir nok stresset. Ho blir fort stresset når ho er på treningsplassen, så det er mulig det blir trening på å roe ned.
Uansett så har vi nesten nådd vårt mål når vi trener hjemme :) Morten er fornøyd :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar