søndag 5. juli 2009

Fisketur på Krokuttjønna


I helga var vi på fisketur på Krokuttjønna, Hovinsmarka. Dette skulle være en skikkelig kosetur uten trening eller noe sånt tull. Vel, vi hadde jo et par ting som skulle trenes på da. Tira er veldig dårlig til å bli bindt til et tre. Fungerer noen minutter, så begynner ho å syte. Hvis jeg er utenfor synsfeltet hennes, syter og hyler ho. Pappadalt, vet du :) Og vi tok en runde med apporttrening, både vann og på land.
Så denne helga fikk ho virkelig kjørt seg på å bli bindt til et tre, og jeg ser framgang. Ho er mye roligere. Er ikke helt fornøyd når jeg går bort da. Da er ho rimlig gira, men det kommer seg. Kan ikke fikse alt på ei helg!

Apport var jo helt genial. Ikke mye å terpe på der. Vi trente kun med apportbukk med fjær på da. Både i vann og på land. Ikke noe problem. Stor framgang på vannet da. Nå legger Tira på svøm der det er brådypt med en gang. Ho har til og med stupt fra en stein... Jeg stupte først, så plutselig kom Tira etter med hodet først. Utrolig artig syn :) Lille ungen begynner å bli tøff :)

Ellers ble det noen fisk, men for det meste småe pæter. Marius tok en som vi stekte.

Nydelig vær hele helga, så nå er vi alle nøttebrune :) Fikk badet mye, fisket mye, drukket mye, rett og slett kosa oss :)


Godt vatn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar